P. Doornink
logo linkedin
Waandag is het bureau van Paula Doornink. Het coachen van mensen is haar vak. Lees meer ...
logo ABNLP
logo VIV

Individueel

Individuele begeleiding is pas individueel als de aanpak dat ook is.

Waandag gelooft niet in een standaard methode en daarom beschikken we over een grote reeks technieken, methoden en vaardigheden – vraag ons vooraf niet hoe we je gaan begeleiden, want dat is van te voren echt niet te zeggen. Het is afhankelijk van jouw vragen en behoeften. Samen bepalen we wat we doen en laten.

Zo kunnen we natuurlijk praten. Maar misschien ben je niet zo’n prater en heb je meer aan hypnose of EMDR. Je hoeft in zo’n geval niets of weinig te zeggen en toch gebeurt er veel. Of misschien praat je gemakkelijker als je wandelt – dan doen we dat. 

Waandag kan zo flexibel zijn omdat onze aanpak gebouwd is op een stevig fundament van kennis en ervaring. En omdat we het proces nauwlettend bewaken. Om te komen waar je wil komen.
 

Het tarief
Het tarief  is 150 euro voor drie gesprekken van ongeveer een uur.
Daar NLP zeer krachtig is, is er na 3 gesprekken vaak al een mooi resultaat bereikt.


Een vast tarief
Ook is het mogelijk te kiezen voor een drie maanden traject. Hierbij krijg je voor 495 euro 3 maanden onbeperkte begeleiding – een prijs die niet is gebaseerd op een aantal uren. Deze aanpak is bijzonder, maar wat Waandag betreft logisch: de ervaring leert dat uurtarieven voor sommige mensen belemmerend werken. De cliënt wordt bijvoorbeeld bezorgd over de rekening als het eens langer duurt. Of er zijn meerdere dingen waar je graag aan wilt werken.

Waandag is aangesloten bij de ViV, zodat een aanzienlijk deel van dat bedrag waarschijnlijk kan worden vergoed door de verzekeringsmaatschappij.


Een kennismakingsgesprek is altijd gratis

En verplicht tot niets. Dit kan telefonisch, in een face to face gesprek of via Skype. Tijdens de kennismaking kun je onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen.


Notabene

  • Tussen de gesprekken door is het ook altijd mogelijk te bellen of te mailen. Zonder extra kosten want dat zit al bij het vaste tarief in.
  • Ook in de avonden en weekenden mogelijk. 


Online
Afstand, reiskosten en reistijd, of liever niet de deur uit. Er kunnen allerlei redenen zijn om te kiezen voor online begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld via Skype als je webcam en microfoon hebt.